Menu
Persoonlijk

Welkom op dit blog

Hoi!

Wat ontzettend leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Ik heb al een kleine drie jaar een blog gehad op een wordpress domein en inmiddels heb ik de smaak te pakken gekregen en was ik klaar voor de uitdaging van een eigen domein! Op dit stukje internet zullen dus allerlei artikelen verschijnen van recepten tot vakanties! Hopelijk zal je het leuk vinden en kom je af en toe een kijkje nemen.

Naast dat ik het natuurlijk ontzettend leuk vind dat je een kijkje neemt op mijn blog, is het misschien ook wel interessant om mezelf kort te introduceren!

Zoals de naam van deze blog al zegt is het thema het leven van Lotte, dat zou mij dan Lotte maken. Ik ben nu 23 jaar, ik studeer dit jaar hopelijk af van twee masters (Marketing en Cognitieve Psychologie) en daar naast heb ik natuurlijk ook een aantal hobbies. In mijn vrije tijd ben ik aan het basketballen, daarnaast turn ik ook en ben ik een Netflix-addict. Ik probeer meer boeken te lezen, want dat voelt echt even als een fijn rust momentje, maar eventjes een serie kijken blijft erg aanlokkelijk! Daarnaast wil ik erg graag veel van de wereld zien, maar tijd en geld vinden om te reizen blijkt nog wel eens ingewikkeld te zijn, dus ik hoop daar een goede balans in te vinden als ik eenmaal aan het werk ben!

Veel leesplezier! X

No Comments

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.