Menu
Lifestyle / Producten

#1 Wat zit er in mijn thee doos?

Voor de mensen die mij nog niet kennen, ik ben ontzettend gek op thee. Dit heerlijke warme brouwsel drink ik dan ook bijna de hele dag. Het liefst probeer ik allerlei verschillende smaken en ik heb hierom 3 thee dozen in huis. Nu merk ik dat ik periodes heb waarin ik erg graag bepaalde soorten thee drink en het leek mij leuk om dit met jullie te delen! Dus hier gaan we…

Wat zit er dan nu in mijn thee doos?

Omdat het nu erg koud en meestal treurig weer is houdt ik vooral heel erg van warme smaken. Smaken die je het gevoel geven alsof je met een zachte deken op je bank een serie zit te kijken. De thee soorten die je dan nu ook vind zijn vooral verschillende soorten rooibos thee. Er zitten drie soorten rooibos thee in de doos momenteel en 1 soort groene thee: Rooibos Mango & Chai, Rooibos Honing, Rooibos Mango & Perzik, en Groene thee Framboos & Granaatappel

Rooibos Mango & Chai

De Rooibos Mango & Chai thee komt van het thee merk Lord Nelson en is te koop bij de Lidl. Het is een erg warme en kruidige thee. De mango smaak komt niet erg sterk naar boven en je proef vooral het kruidige, van waarschijnlijk het chai component. Dit kruidige maakt deze thee perfect om te drinken als je helemaal bevroren thuis bent komt. Zelf drink ik deze thee ook vaak ‘s avonds om dat de kruiden in deze thee je een warm rustig gevoel geven.

Rooibos Honing

De Rooibos Honing thee is ook van het merk Lord Nelson en is te koop bij de Lidl. Zelf vind ik suiker in mijn thee niet heel erg lekker, maar soms heb je wel eens zin in een wat zoeter smaakje. Dan is deze thee perfect! De honing in deze thee maakt de thee wat zoeter en honing smaakt lekkerder dan suiker. Daarnaast is honing natuurlijk ook erg fijn als je last hebt van de keel. Daarom drink ik deze thee vaak als ik keelpijn heb. Ik weet niet of deze thee dezelfde werking heeft als echte honing, maar het zoetere smaakje vind ik in ieder geval erg fijn als ik keelpijn heb.

Rooibos Mango & Perzik

De Rooibos Mango & Perzik smaak komt van het merk Pickwick en is bij verschillende supermarkt ketens te verkrijgen. De mango en perzik smaak sluit echt perfect aan bij de rooibos smaak en dat maakt deze thee echt geweldig! Ik ben erg fan van fruitige thee, maar meestal is fruitige thee een soort zwarte thee of groene thee. Zwarte thee vind ik vaak te bitter als je hem langer laat trekken zodat je de smaak echt goed proeft en ik wil niet altijd groene thee drinken. Deze wordt bij lang trekken soms ook wat meer bitter en met dit koude weer heb ik liever een basis thee die qua smaak wat warmer is. Een aantal vrienden van mij hebben deze thee al in hun eigen theedoos gestopt nadat ze hem bij mij hadden geproefd, dus hij is zeker het proberen waard.

Groene thee Framboos & Granaatappel

De Groene thee Framboos & Granaatappel thee komt van het merk Lipton en is bij verschillende supermarkt ketens te verkrijgen. Ondanks dat ik momenteel iets meer van de groene thee af ben gestapt, is dit nog steeds een thee die ik met veel liefde drink. Bij deze thee van Lipton proef je echt de framboos en de granaatappel. De thee is wat frisser omdat het een groene thee is, en ondanks dat ik overdag en ‘s avonds vaak de behoefte heb aan warmere thee’s vind ik het erg fijn om ‘s ochtends op te staan en een thee variatie te drinken die wat frisser is in plaats van een thee waarvan je met een dekentje op de bank wilt gaan liggen.

Dit waren mijn vier favoriete smaken op dit moment. Ik kan het je zeker aanraden om er ééntje te proberen!

X

1 Comment

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.