Menu
Lifestyle / Producten

Herinneringen verzamelen met Pandora

Twee weken geleden ben ik samen met mijn familie op ski vakantie geweest. Hier heb ik het ontzettend naar mijn zin gehad en ik kan echt niet wachten op de volgende vakantie. Tijdens de ski vakantie plannen we ook altijd een rustdag in, alle knieën doen altijd zeer en de vermoeidheid slaat toch toe. Op de rustdag gaan we dan vaak het dorpje waar we overnachten in en bekijken we de winkeltjes.

Soms loop je ineens tegen iets moois aan

Uiteindelijk kwamen we toen aan bij een sieraden winkeltje waar ze 50% korting hadden op alle Pandora sieraden. Dit was voor mij de perfecte kans om eindelijk eens een armband te scoren. Als tiener heb ik altijd al een Pandora armband gewild. Ik weet nog het moment dat allerlei meiden om mij heen zo’n armband cadeau kregen van hun vriendje of ouders met als idee dat er dan bij speciale gelegenheden een extra bedel bij kon.

Pandora katten bedel
Deze bedel zou perfect hebben gepast toen ik Mowgli en Baloe adopteerde

Dit idee van een armband vol met bedels die staan voor mooie herinneringen of levensgebeurtenissen vond ik helemaal geweldig. Ik heb er alleen nooit 1 voor mijzelf gekocht en ik vond het een te duur cadeau om zomaar te vragen, want ik had het niet nodig. Uiteindelijk verloor ik mijn Pandora droom uit het oog, ik kocht geen armband en de mensen om mij heen stopten met het dragen van de armbanden, of het viel mij in ieder geval niet meer op.

Mijn wens om een Pandora armband te hebben bleef dus een beetje op de achtergrond en veranderde in een wens om sieraden te dragen met herinnering. Wat betekende dat ik het liefst sieraden droeg die ik cadeau had gekregen van mijn familie of die een speciale betekenis hadden. Dit bleef zo totdat ik de Pandora uitverkoop tijdens de ski vakantie tegen kwam.

Een mooi afstudeer cadeau van mijn oma

Alle dromen van een bedelarmband met herinneringen kwamen ineens terug en ik was verkocht. Toen ik de armband eenmaal had uitgezocht inclusief twee bedels, zei mijn oma ook nog eens dat zij hem wel wou betalen. Op die manier kon ze me alvast mijn afstudeer cadeau geven. Dit waardeerde ik ontzettend. Nu heb ik niet alleen een armband waar ik herinneringen aan kan verzamelen, maar ook de armband zelf is een heel mooi cadeau geweest.

Pandora collectie

Toen ik de armband had ging ik natuurlijk meteen op zoek naar allerlei leuke bedels en die waren er in overvloed. Voor elke gelegenheid is wel een bedel te vinden. Om het nog makkelijker te maken heeft Pandora categorieën aan hun website toegevoegd waardoor je kan sorteren op gelegenheid en op wie het cadeau ontvangt.

Zo heb je bedels voor sucessen, afstuderen, verjaardagen, zomaar, valentijnsdag. Maar ook cadeaus voor dochters, vriendinnen, moeders, geliefde, oma’s en zussen. Er valt dus ontzettend veel te kiezen. Wat mij wel opviel bij de bedels is dat een aantal echt vol zitten met glimmers en dat je erg snel een armband hebt verzameld die vol zit met bling bling. Verder en dat er ook minder kleurrijke kralen tussen dan een paar jaar geleden. Dit vind ik zelf wel jammer, want met al die verschillende kleuren kan je heel mooi je armband uniek maken. Nu zijn er vooral veel bedels van zilver of bedels met steentjes. Gelukkig zijn er nog meer dan genoeg bedels die ik ontzettend mooi vind.

Naast bedels die er zijn om toe te voegen aan je armband bij een speciale gebeurtenis zijn er ook heel veel bedels die er zijn om mooi te zijn. Het leuke aan het hebben van een bedelarmband is dan dat je door de bedels met elkaar te verwisselen je steeds opnieuw je armband kan stijlen zodat hij bij elke outfit past!

Mijn favoriete bedels

Hieronder zal ik een aantal bedels laten zien waarvan ik denk dat ze iemand een leuke herinnering kunnen geven, maar ook om je een idee te geven van de verschillende soorten bedels die Pandora allemaal te bieden heeft! Ik laat er vier uitvergroot zien, maar er zijn nog veel meer bedels waar ik weg van ben.

Als je op de afbeeldingen klikt zal je worden doorverwezen naar de bedel op de pandora website en onder elke bedel staat de beschrijving die Pandora geeft.


Vliegtuig Reis bedel
Vliegtuig bedel Pandora
Deze vliegtuig bedel kan erg mooi zijn om te geven aan iemand die een grote reis gaat maken

“Vertel je eigen reisverhaal. Met deze schattige sterlingzilveren bedel kun je laten zien wie je bent; een reisfanaat bijvoorbeeld. Het hand-finished vliegtuigje is afgewerkt met raampjes en wieltjes en heeft zelfs piepkleine vleugeltjes. De bedel is gemaakt voor Pandora Moments armbanden. Eenmaal om doe je ‘m nooit meer af!”


Sprankelende Leeuw Dierenriem bedel
Sterrenbeeld bedel Pandora
Een bedel speciaal voor iemand die zich verbonden voelt met haar sterrenbeeld

“Laat zien dat je een trotse Leeuw bent met deze sterlingzilveren dierenriembedel met sprankelende details. Leeuwen staan bekend om hun opgewekte, gepassioneerde en uitbundige karakter. Ze staan graag in de schijnwerpers. De Leeuw bedel heeft twee kanten: de ene kant is gepolijst en afgewerkt met zirkonia’s, terwijl de met sterren bezette achterkant de bedel een hemelse uitstraling geeft. Draag je eigen sterrenbeeld met trots uit of geef de bedel cadeau aan een dierbare Leeuw.”


Blauw Sterrenstelsel Bedel
Sterrenstelsel bedel Pandora
Een mooi voorbeeld van een bedel die je kan toevoegen om jouw armband extra kleur te geven

“Geef je look een intergalactische twist met deze hemelse sterlingzilveren bedel, die is afgewerkt met gepolijste en met steentjes bezette lijnen rondom een facetgeslepen kristal. Deze opvallende bedel geeft een extra dimensie aan je Pandora Moments armband. Draag hem solo of in combinatie met andere op de sterrenhemel geïnspireerde bedels.”


Disney Mulan Mushu bedel
Mushu bedel Pandora
Pandora heeft ook een samenwerking met Disney, waardoor er ook van dit soort ontzettend leuke bedels toe zijn te voegen aan je armband

“Iedereen heeft een sidekick nodig waar ze plezier mee kunnen maken en deze Disney Mushu-bedel die is geïnspireerd op Disneys Mulan herinnert daar op stijlvolle wijze aan. De Mushu-bedel die met de hand is afgewerkt in sterlingzilver, bestaat uit een 3D-draak die is omwikkeld met een diep rode, glanzende en transparante emaille. Vier een van de meest geliefde karakters van dit populaire Disney-verhaal en voeg hem toe aan je Disney x Pandora-collectie of geef geschenk aan een Mulan-fan in je leven.”


Herinneringen zijn er om te verzamelen

Mocht je dus eventueel nog een betekenisvol cadeau aan iemand willen geven dan is het een idee om een pandora armband, of ketting cadeau te doen. Met elke mooie gebeurtenis kan er een bedel worden toegevoegd. Het is erg mooi om aandenkens te hebben van de mooie gebeurtenissen uit je leven. Daarnaast zijn de bedels ook nog eens ontzettend mooi en zijn er zo veel verschillende soorten dat er voor ieder wat wils is. Ik ben in ieder geval ontzettend blij met mijn Pandora armband en ben heel benieuwd welke bedels uiteindelijk allemaal aan mijn armband zullen hangen.

Was jij vroeger of nu nog steeds ook helemaal fan van sieraden met een betekenis?

No Comments

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.