Menu
Persoonlijk

Mijn eerste rondje wielrennen

Het weer de laatste dagen was zo heerlijk dat ik niet kon wachten om mijn eerste rondje te fietsen. Het plan was om twee uur te fietsen en dan waarschijnlijk ongeveer 50 km te fietsen. Oef wat zat ik er naast! Uiteindelijk ben ik drie uur onderweg geweest en heb ik 60 km gefietst. Iemand had namelijk een aantal keer de verkeerde afslag genomen en moest zo lekker om fietsen om weer thuis te komen.

Ondanks dat mijn planning volledig door de war werd gegooid, vond ik het fietsen wel echt ontzettend leuk! Ik heb Groningen van een hele andere kant mogen bekijken en dat was super leuk. Er zijn super veel leuke kleine dorpjes met allerlei leuke huisjes. Daarnaast staan alle bloesembomen ook nog eens in bloei. Het was echt super mooi en het voelde heerlijk om door de weilanden te fietsen en mijn hoofd tot rust te laten komen.

Onderweg heb ik een paar foto’s gemaakt van de bloesembomen en van de ontzettend lege omgeving. Die omgevingsfoto’s zijn niet heel erg fantastisch, maar ze laten wel zien hoe heerlijk rustig en leeg het is. Ik kreeg er bijna zin in om naar een rustig klein dorpje op het platteland te verhuizen.

Als het mij lukt om te blijven fietsen dan denk ik dat het echt een mooie toevoeging gaat zijn aan mijn week. Ik merk dat ik het heerlijk vind om even weg te zijn van alle technologie en alle drukte. Juist daar krijg ik energie van en kom ik eventjes tot rust.

Wat doe jij om tot rust te komen?

No Comments

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.