Menu
Mijn Maand in Foto's

Mijn Maand in Foto’s: Augustus 2020

Op heel erg veel blogs zie ik mijn week in foto’s artikelen en dit lijkt mij eigenlijk best wel leuk om een tijdje te proberen. Ik lees de mijn week in foto artikelen altijd met veel plezier, het geeft een kijkje in iemand leven en geeft mij meestal ook inspiratie om weer wat te gaan ondernemen. Nu vind ik elke week zo’n artikel plaatsen wel een beetje veel en ik denk ook niet dat ik zo veel interessants ga doen elke week dat ik hier een heel artikel over kan schrijven. Het lijkt mij daarom een leuk idee om dit maandelijks te doen. Daarnaast vind ik het ook best een leuk idee dat ik over een jaar 12 artikelen heb verzameld waarin ik kan lezen en zien wat ik het afgelopen jaar allemaal heb gedaan. Bij deze ga ik dus beginnen!

Mijn maand begon best wel leuk, ik vierde namelijk mijn verjaardag! Dit was best wel even een fijne afwisseling, want augustus was ook de maand waarin ik mijn these moest inleveren en dat was best wel even stressen. Mijn verjaardag was dus een heerlijke dag om te ontspannen en plezier te maken met mijn vrienden. Daarnaast bakte ik voor die dag ook een heerlijke vegan cake en ik kan met trots zeggen dat hij na vier keer proberen eindelijk goed was gelukt! Het recept kan je hier vinden.

Een paar dagen later besloot een vriendin van mij om een kitten te adopteren en daar moest ik natuurlijk bij zijn! Deels omdat ik zou rijden, maar ook omdat je toch geen nee kan zeggen tegen een kitten. Later die avond ging mijn vriendin met haar ouders uit eten en mocht ik oppas spelen. Ik heb die hele avond denk ik alleen maar op de grond gelegen om foto’s te maken en om ervoor te zorgen dat Piep me zou gaan vertrouwen zodat ik hem mocht aaien. Terwijl ik zo achter piep aan het aan kruipen was voelde ik me best wel een beetje een sukkel, maar toen ik later met een spinnende piep naast me op de grond lag had ik met dat gevoel ineens geen moeite meer.

In augustus kreeg ik ook het leuke nieuws dat ik voor mijn eigen blog en voor het instagram account van Mowgli en Baloe een gratis product mocht uitproberen! Dat voelde echt super gaaf, ik steek inmiddels best wel wat moeite in het onderhouden van mijn blog, maar ook in het onderhouden van het instagram account.

Verder zijn mijn vriend en ik in august best wel veen naar de praxis heen en weer gereden om onze woonkamer op te fleuren met een heleboel planten! Het voelde tot een tijdje terug nog best wel kaal, er miste iets. Inmiddels heb ik dat gevoel totaal niet meer, want het staat vol met groen. Ik heb geteld en inmiddels hebben we in ons hele appartement ongeveer 25 planten staan!

Hiernaast ben ik in augustus best wel vaak uit eten geweest. Ik ben met mijn moeder gaan lunchen bij het Land van Kokanje, waar in ieder geval twee vegan lunch gerechten op de kaart staan. Dat is niet heel erg veel keuze, maar oh wat was het lekker! Als je op zoek bent naar een lekker broodje met hummus en pesto dan moet je hier gaan lunchen! Daarnaast ben ik met een vriendin gaan ontbijten bij het Concerthuis, waar ze mij een heerlijke ontbijtplank voorschotelden. Dit was echt zo lekker en uitgebreid. Mijn plank lag vol met vers fruit en hummus en avocado. Ik ga hier binnenkort waarschijnlijk nog een keer heen. Als laatste ben ik met mijn vriend uit eten geweest bij de Griekse Taverne Doris. Hier kreeg ik vegan gyros en het was echt fantastisch. Een heerlijk restaurant om te gaan eten als er iemand veganist is, maar ook iemand anders heel erg houdt van vlees eten… In een later artikel zal ik nog een keer wat meer schrijven over deze restaurants! Ik ben namelijk hard opzoek naar nieuwe restaurants in Groningen waar ik met een gerust hart uit eten kan!

Deze leuke foto van Baloe wou ik ook graag delen! Ze heeft namelijk de gewoonte om ‘s avonds als ik mijn tanden ga poetsen in de wasbak te springen om nog heel even te knuffelen en te spelen voordat ik ga slapen.

Verder stond augustus flink in het teken van sporten! Ik ben elke week keurig naar de Aclo gegaan om lessen bodyfit te volgen, heb allerlei nieuwe sportkleding en attributen gekocht, en heb heerlijk met een vriendin bezweet in een parkje een sushi bowl gegeten na het sporten.

Tot slot heb ik in augustus super veel boeken gelezen! Het aller fijnst was toen we een dag naar het huis van mijn vader gingen om de hitte toch een beetje te kunnen ontsnappen samen met de katten en ik de hele dag in deze hangmat kon liggen lezen!

Volgende maan begin ik met werken, dus ik ben heel erg benieuwd wat ik daar van ga vinden en of ik nog wat energie over heb om wat leuks te doen… In ieder geval wens ik je veel plezier aankomende maand!

No Comments

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.