Menu

About me

Hoi, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Ik ben Lotte, 23 jaar en ik woon in Groningen. Voor deze blog had ik al een tijdje een blog, maar het was tijd voor een nieuw begin met een eigen domein! Deze blog ben ik gestart op 7 december 2019. Op dit stukje internet zal ik je vertellen wat mij bezighoud en waar ik plezier van krijg.

Wat houdt mij bezig?

Wat bij mij voorop staat ik dat ik bezig blijf met mijn zelfontwikkeling. Als ik bijvoorbeeld terug kijk naar de afgelopen paar jaar dan zie ik nu al dat ik mezelf ontzettend heb ontwikkeld en dat wil ik blijven doen. Ik wil niet stilstaan, maar blijven proberen om de beste versie van mezelf te worden die kan zijn.

Verder woon ik samen met mijn vriend in een leuk appartement en heb ik twee katten. Ik ben echt helemaal verliefd op Mowgli en Baloe en vind ze daarom natuurlijk ook de aller leukste katten die er zijn. ik vind ze zelfs zo geweldig dat ik een instagram voor ze heb aangemaakt! deze vind je hier. Hier naast heb ik ook een speciale blog voor katten eigenaren. Ik vind namelijk dat er nog zo veel over het kattengedrag te leren viel dat ik mijn inzichten graag wil delen. De speciale kattenblog vind je op www.voordepoes.com

In mijn vrije tijd ben ik naast het bloggen vaak te vinden in de sporthal. Ik ben namelijk gek op sporten, het geeft me veel energie. Ik basketbal twee keer per week en hiernaast turn ik ook nog één keer per week. Momenteel probeer ik om hardlopen op te pakken en wie weet zie je mij in de toekomst wel in de gym.

Tot slot ben ik een beginnend vegetariër. Het gaat nog niet altijd goed en soms maak ik uitzonderingen, maar dat vind ik niet erg. De kans is namelijk veel groter dat ik vegetarisch blijf eten als ik kleine stapjes neem in plaats van in één keer een hele grote.

Veel leesplezier! X