Menu

Over Mij

Hoi, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Ik ben dus Lotte en ik ben deze blog gestart op 7 december 2019. Ik blog over mijn persoonlijke ervaringen en vraagstukken. Ik schrijf over van alles wat ik meemaak en wat ik leuk vind. Ik deel onder andere verhalen over hoe het is om te beginnen met werken en hoe ik hier mee omga. Daarnaast deel ik mijn ervaringen als veganist en veganistische recepten. Onderwerpen die mij verder interesseren zijn slow-living, duurzaamheid, productiviteit en effectiviteit en hoogsensitiviteit.

Mijn Leven

Om mijzelf beter voor te stellen zou ik graag naast mijn interesses wat willen vertellen over wie ik ben en hoe mijn leven er uit ziet momenteel!

Momenteel woon ik samen met mijn vriend en zijn we al bijna twee jaar (opnieuw) weer samen en kan ik met veel vreugde meedelen dat we inmiddels ook al een jaar samen wonen! We wonen in een appartement in Groningen en we delen ons plekje met de twee meest fantastische katten die ik ken (nogal logisch, want het zijn mijn katten). Mijn katten heten Mowgli en Baloe en het zijn twee zusjes. Ze zijn nu al weer een jaar oud, de tijd gaat zo ongelofelijk snel! Nu zou ik Lotte niet zijn als ik niet zo gek was op mijn katten dat ik een Instagram account voor ze heb aangemaakt. Mocht je deze willen volgen kan je deze hier vinden: @voor.de.poes

Verder ben ik er een paar maanden geleden achter gekomen dat ik hoogsensitief ben en er vielen toen ineens veel puzzelstukjes op zijn plek. Ik begon alleen al puur door dit kleine beetje informatie beter te snappen waarom ik ben zoals ik ben. Momenteel zit ik volop in het proces om hier meer over te leren en om er achter te komen wat hoogsensitiviteit is voor mij en hoe ik het kan gebruiken.

Hiernaast is de grote uitdaging in mijn leven om niet te hard van stapel te lopen. Ik wil altijd twintig dingen tegelijkertijd. Genieten van het moment en zorgen voor rust in mijn dagelijkse leven zijn dus nogal belangrijk voor mij om te leren. Gelukkig heb ik een vriend die mij soms weer met beide benen op de grond kan zetten!

Tot slot ben ik veganist! De recepten die je op mijn blog zal vinden zijn dus veganistisch. Veganisme is voor mij soms best wel een uitdaging. Ik heb de neiging om het perfect te willen uitvoeren, maar dat is best wel moeilijk. Als je niet allen een veganistisch dieet wilt hebben, maar ook veganist wilt zijn in andere aspecten van je leven, veranderd er best wel veel. Momenteel ben ik bezig met uitvinden hoe veganisme er voor mij uit gaan zien en ik vertel je hier graag meer over! Mijn beweegredenen om veganist te worden en hoe ik graag veganist zou willen zijn kan je hier vinden.

Hopelijk heb je mij nu een beetje beter leren kennen! Dan kan ik nu niet heel veel meer doen dan je veel leesplezier wensen!